注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 

日志

 
 
关于我

换个脑袋,就能换一种生活的新方式, 专注呼吸,就能让灵魂行使深度光合作用, 全然走路,就是一趟沿途丰收的心灵旅行, 将心比心,是扩大自己价值到无垠的秘诀, 无惧无束,“成为完整自己”就是最大的自由, 没有什么比设计更重要、更快乐的成就了。热爱设计,但不仅仅专注于设计!

网易考拉推荐

Studio Sc — Studio Mk27  

2011-08-26 21:50:38|  分类: 建筑 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

'studio sc' by studio mk27 in s?o paulo, brazil
all images courtesy studio mk27
image by nelson kon


brazilian practice 
studio mk27 (marcio kogan, suzana glogowski) has completed 'studio sc', 
a free-standing food photography studio in s?o paulo, brazil. longitudinally set back to
accommodate a generous outdoor garden, the design utilizes a simple and linear layout that features
an elevated concrete catwalk overhead. 


exterior view
image by nelson kon

fronted with large sliding metal doors, the facade can be set in a variety of configurations
that will facilitate different levels of connection between the garden and the interior. 
the central studio space is defined by its open nature, neutral enough for maximum flexibility.
a longitudinal working area defined by a single-stretch desk along the back wall maintains 
the linear design while also creating a space that facilitates interaction and communication. 


metal doors partially closed
image by nelson kon


looking in to the technical kitchen inside
image by nelson kon

slicing across the double-height studio space is a suspended concrete walkway which connects
two pavilion-like structures on either ends of the layout. hosting specific programs necessary
for the food photography studio, the wooden boxes continue the customizable language of 
the facade by enabling total privacy/transparency through collapsible shutters. accommodated
programs include a reception area, rooms for image treatment, and a technical kitchen for
preparing food for shoots. a roof top deck complete with a large secondary kitchen provides
an airy space for a variety of events. 


reception space
image by nelson kon


wooden box, partially opened
image by nelson kon


interior view 
image by nelson kon


image by nelson kon


view of concrete walkway
image by nelson kon


image by nelson kon


overlooking the ground space below
image by nelson kon


wooden box completely closed
image by nelson kon


wooden box open
image by nelson kon


view of garden fro technical kitchen
image by nelson kon


roof top deck overlooking the garden
image by nelson kon


image by nelson kon


upper kitchen
image by nelson kon


screen treatment 
image by nelson kon


studio space at night
image by nelson kon


night exterior view
image by nelson kon


floor plan / level 0



floor plan / level +1



floor plan / roof level



cross section

This article reproduced from designboom.
Abstract Website:http://www.designboom.com/
  评论这张
 
阅读(272)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017